Този път депутатите са длъжни да формират стабилно правителство. На

...
Този път депутатите са длъжни да формират стабилно правителство. На
Коментари Харесай

Михаил Неделчев: Този път са длъжни да направят правителство

Този път депутатите са длъжни да образуват устойчиво държавно управление. На всички е ясно, че в случай че не се сформира държавно управление, ще има углавен избор, който ще бъде доста мощен и в неразбираема посока. Това сподели в предаването „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ общественикът проф. Михаил Неделчев. Възможни са и такива комбинации, които ще са противни на обществото и ще провокират безредици, разяснява проф. Неделчев. Според него в новото Народно заседание е належащо съглашение сред всички парламентарно показани партии за основаване на държавно управление с ясни и съответни цели за излизане от рецесията, в която се намира страната.
„ Живеем в турбулентен интервал, има съмнения в посоките, в ориентациите, полярни ориентации в обществото битуват. Ако част от хората на „ Демократична България “ гласоподават за президента Радев, а не за своя претендент Лозан Панов и по-късно са склонни да се коалират с Българска социалистическа партия за сформиране на държавно управление, това е изменничество. Ние сме в обстановка, в която е комплицирано да се формулират главните задания. Ако се формулират положителни цели, позиции и хрумвания за излизане от рецесиите и бъдещо развиване на България, тогава ще се появят
и водачите, които да ги защитят. Лидерите се раждат с концепциите за смяна “, уточни проф. Михаил Неделчев.
Проф. Михаил Неделчев добави, че на този стадий не вижда заплаха за демокрацията у нас. Ако салдото обаче бъде нарушен и за следващ път не бъде формирано държавно управление, заканите са в действителност действителни, изясни той.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР