Този път бизнесите обединиха сили в името сбъдването на мечтата

...
Този път бизнесите обединиха сили в името сбъдването на мечтата
Коментари Харесай

Гранд Хотел Приморец и Ресторант Нептун“ с поредна обща социална кауза

Този път бизнесите сплотиха сили в името сбъдването на фантазията на децата от Център " Ронкали "

На 26 юли 2018г. децата от Сдружение " Детски център Ронкали " ще осъществен своята фантазия - да посетят остров " Света Анастасия ". Те ще имат опция да прегледат морската забележителност в предиобедните часове. След прибирането им на суша в Бургас, ще ги чака обяд в ресторант " Нептун ". Отново там, ще изгледат определен детски филм, на специфична прожекция, проведена единствено за тях.

Сдружение " Детски център Ронкали " съществува от 1995г. като Дом за деца в риск. През 2009г. той трансформира статута си в Център за настаняване от фамилен вид. Децата, част от " Ронкали " през годините, сполучливо приключват своето обучение. Те имат достижения в разнообразни области като спорт и просвета.

Към момента, Сдружение " Детски център Ронкали " е дом на общо девет деца, лишени от родителска грижа. Те са на възраст от 6 до 17 години. На мероприятията на 26 юли ще ги съпровождат двама от техните педагози. За да имат децата спокойна образователна година, те ще получат и всичко, належащо им за нея - принадлежности, раници и спортни обувки. Те, както и прожекцията, обядът и екскурзията до остров " Света Анастасия ", споделена от децата като най-съкровено предпочитание, ще бъдат проведени и обезпечени напълно с общителното подпомагане на Гранд Хотел и СПА Приморец и ресторант " Нептун ".

 ,,Работим с екипа на Гранд Хотел и СПА Приморец извънредно добре “ - съобщи един от притежателите на Ресторант " Нептун “, господин Валентин Димитров. Той разяснява настоящото взаимно начинание и очерта и визията си за сходни колаборации, ориентирани към подкрепяне на уязвими групи: " Радваме се, че и този път обединихме старания в името на социална идея. Надяваме се, че от ден на ден и разнообразни представители на бизнеса в Бургас ще започват сходни начинания в помощ на хора в потребност “.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР