Този парламент трябва да се разпусне, да пристъпим към избори

...
Този парламент трябва да се разпусне, да пристъпим към избори
Коментари Харесай

„Възраждане“: Това или друго правителство в това Народно събрание би било вредно

Този парламент би трябвало да се разпусне, да пристъпим към избори и да отидем на своего рода референдум с новите избори. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание Цончо Ганев от " Възраждане ".

" Това или други държавни управления, които биха били излъчени в това Народно заседание, са нездравословни за България ", уточни депутатът.

Според Ганчев е добре, че не са съумели да се схванат за кабинет предвид на пазарлъците, които, по думите му, вървят сега.

Очакванията на Ганчев са, че, в случай че има опити за държавно управление с третия мандат, още веднъж ще има опити за спазаряване за депутати и политики , в случай че той не е връчен на " Възраждане ".

От първия ден нашата позиция е ясна - този парламент е морално привършен , няма никаква легитимност, настройките в обществото са напълно разнообразни, в България бушува невиждана от десетилетия икономическа, обществена рецесия, означи представителят на " Възраждане ".

По-рано през днешния ден министър председателят в остава Кирил Петков обяви пред публицисти, че мандатът ще бъде върнат по всяка възможност. Видяхме през днешния ден, че няма 121 души, които да не ги е боязън, изясни той. Петков участва на гала по привършване на строителството на междусистемната газова връзка Гърция-България (IGB), провела се на една от газоизмервателните станции в региона на гръцкия град Комотини.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР