Този ноември е особено специален за Сузанита. Тя стана майка

...
Този ноември е особено специален за Сузанита. Тя стана майка
Коментари Харесай

Кифленски селфита и странни реклами? Ето как изглежда майчинството за Сузанита

Този ноември е изключително специфичен за Сузанита. Тя стана майка за първи път, а на бял свят се появи Матиас - синът ѝ от връзката с националния играч и рекордьор по мятане на копие Марк Славов.

Сузанита надалеч не е първата инфлуенсърка, която ражда напоследък, а всички други до момента са ни посочили, че това събитие ги трансформира изцяло. Или както споделят плеймейтките, на " 360 градуса ". 

Виж още: Арки и доста злато: Това са най-кичозните домове, които родните звезди са ни показвали 

Тук незабавно се сещаме за Бояна Генова и Мила Савова, които родиха малко преди Сузанита. Профилите и на двете към този момент са разнообразни - те непрекъснато качват фотоси и сторита с техните момченца, както и новият им живот на майки.

При Сузанита това не е тъкмо по този начин. Певицата рядко намира време за обществени мрежи, само че до момента съумя да качи някои фотоси. Първи бяха тези от изписването и прибирането им у дома с Матиас, а по-късно последва едно селфи в неин жанр:

Виж още: Гал Гадот от Видин се оплака! TikTok-ърката не може да си откри мъж

Междувременно Сузанита пусна и някои спонсорирани изявления, само че не на марки, свързани с бебешки артикули, а на... казино

Искрено се надяваме, че Сузанита ще откри време скоро да показа повече за първите си дни на майка, тъй като след раждането на Матиас тя даде много сериозна поръчка - че стартира нов живот за нея.

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР