Този месец Теленор България предлага множество атрактивни комбинации от различни

...
Този месец Теленор България предлага множество атрактивни комбинации от различни
Коментари Харесай

Енергичната комбинация от Poco F3 5G 256GB и Amazfit GTR 3 с отстъпка от 150 лв. в онлайн магазина на Теленор

Този месец Теленор България предлага голям брой атрактивни комбинации от разнообразни устройства със специфична отстъпка, налична единствено при извършване на покупки онлайн.

Перфектната комбина от POCO F3 5G 256GB и AMAZFIT GTR 3 се предлага в уеб страницата на оператора със 150 лева отстъпка от цената в брой при поръчка от онлайн магазина. Младежкият флагман и функционалният интелигентен часовник са подобаваща композиция както за двама души, по този начин и за клиентите, търсещи цялостен ъпгрейд с нови умни устройства.

Отстъпката е годна с абонаментни проекти Тотал+ и Тотал Макс при сключване на контракт за 24 месеца. Те дават безвъзмезден достъп до 5G мрежата на Теленор, която обезпечава извънредно високи скорости за събаряне и качване на наличие. Абонаментните проекти Тотал Макс оферират безкрайно количество мегабайти и национални минути, както и достъп до необятен набор от цифрови услуги. Сред тях са музикалната стрийминг платформа Deezer, HBO Go, iZZI и други

POCO F3 5G е най-добре оборудваният модел на марката досега. Той е направен от материал, който не се хлъзга, и е с дебелина от единствено 7,8 мм. С тежестта си от 196 грама устройството приляга комфортно и несъмнено в ръката. В същото време корпусът е затрупан от Corning Gorilla Glass 5, който обезпечава постоянна отбрана. POCO F3 5G се задвижва от високопроизводителния мобилен чипсет Qualcomm Snapdragon 870 5G. Притежателите му могат да се възползват оптимално от неговия 6,67-инчов AMOLED DotDisplay със скорост на освежаване 120Hz, както и аудио технологията Dolby Atmos. Смартфонът дава отговор на всички най-нови критерии за съгласуваност, като предлага Snapdragon X55 5G Modem-RF System модем за стремително бърза 5G съгласуваност. Освен това устройството поддържа Wi-Fi 6, което затвърждава мястото му измежду флагманите от висок клас. Основен акцент в модела е тройната камера, фотосите от която се обработват в действително време от изкуствен интелект. POCO F3 разполага с главен датчик от 48MP, 119° ултраширокоъгълен обектив и 5MP телемакро камера, която поддържа автофокус от 3 cm до 7 cm. Тази добре подбрана композиция разрешава основаването на зашеметяващи изображения с висока разграничителна дарба и елементи, които се запечатват със светкавична скорост. В допълнение 20-мегапикселовата предна камера поддържа селфи в нощен режим.

AMAZFIT GTR 3 е съвършеният сътрудник в комбината. Той е превъзходен образован сателит на всеки деен човек - благонадежден, еластичен и постоянно до вас, без значение дали отивате на работа, във фитнеса или на открито с другари, изглеждайки еднообразно добре в тези обстановки. Сред главните му преимущества е яркият 1,39-инчов HD AMOLED екран. Той е ситуиран по този начин, че Amazfit GTR 3 може да се похвали с 66% съответствие на екрана към корпуса. Външният му тип може да бъде разнороден с 15 анимирани циферблата. Умният часовник постоянно следи физическата интензивност и здравето. Точността на измерванията се подсигурява от 6PD (шест фотодиода) биометричен датчик BioTracker PPG 3.0 на часовника. С Amazfit GTR 3 можете да измерите своя сърдечен темп, равнище на стрес и периодичност на дишане с едно допиране на часовника. Сензорът следи тъкмо и равнищата на засищане с О2 в кръвта (SpO2) 24 часа в денонощието с помощта на новия логаритъм на Zepp. Умният часовник има още доста благоприятни условия, измежду които анализиране на качеството на съня и дишането при сън. Той също наблюдава равнищата на стрес и може да помогне при подготовка със своите над 150 спортни режима.

Повече информация за всички налични устройства и настоящи предложения можете да откриете на.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР