Този мач беше по-добър от предния чисто игрово и това

...
Този мач беше по-добър от предния чисто игрово и това
Коментари Харесай

Петев доволен: Бяхме по-добри от предния мач

„ Този мач беше по-добър от предния чисто игрово и това е нашата концепция. “

Това сподели треньорът Ивайло Петев след втората поредна победа на Лудогорец в летните контроли. Този път първенците се постановиха с 3:0 над Локомотив (Пловдив) в Банско, където предходната седмица стартираха подготовката си с най-малък триумф 1:0 над Марек (Дупница).

„ Нормално е, това е предварителен интервал, не сме изиграли някакъв необикновен мач, само че в случай че гледаме кой е имал повече обстановки, ние бяхме много по-свежи за мое удивление и всеки от тях даде максимума от своя капацитет “, разяснява Петев, който бе удовлетворен, че тимът му е надградил по отношение на последната си контрола.

„ За мен е радващо, че през днешния ден бяхме по-добри от предния мач. В последния мач би трябвало да сме по-добри от през днешния ден. 11-и е датата, ние би трябвало да сме подготвени за тогава “, уточни той по отношение на програмата за квалификациите в Шампионска лига и разяснява отсъствието на капитана Кирил Десподов и присъединяване на различен наш национал - Спас Делев, в спаринга.

„ Спас имаше една подготовка повече, приказвах и с двамата. Спас искаше да играе 20-30 минути, за Киро реших, че е по-добре да остане на скамейката, с цел да е подготвен да вземе присъединяване в идната контрола. Вердон дойде през вчерашния ден на лагера, Текпетей усеща нещо в задното бедро и евентуално ще има пауза, с цел да се възвърне “, сподели Петев, който бе сбит във връзка прехвърлянията.

„ Вие сами ще видите, когато има нещо ново, вие сте хората, които научавате първи. Има още доста време. Всичко е допустимо. Като стане факт, ще знаете всички “, добави Петев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР