Този конструктивен диалог трябва да отиде на експертно ниво. Днес

...
Този конструктивен диалог трябва да отиде на експертно ниво. Днес
Коментари Харесай

Министър Караджов: Няма опасност да загубим финансирането си по големи инфраструктурни проекти

Този градивен разговор би трябвало да отиде на експертно равнище. Днес не сме поемали задължения един към различен, само че се разбрахме, че работната група стартира работа още от на следващия ден. Излъчени са 6-ма представители от страна на превозвачите, стответно и наши специалисти. Те ще стартират работа по всички въпроси, които са написани при днешната среща. Имаме изясненост кои са значимите въпроси, по които да се работи. Това съобщи министърът на районното развиване Гроздан Караджов след срещата си с превозвачите, заяви Новини.бг.

Към днешна дата за нито една от двете страни не е потребно да се одобряват задължения. Стъпваме върху експертизата на работната група, която ще стигне до оферти, с които да работим. Има единодушие за обсега на въпросите, по които би трябвало да вземем решение. Предложенията не могат да бъдат обсъждани по еденично, би трябвало да бъдат събрани в обща скица, сподели още той.

Караджов разяснява предизвестието на ръководителя на районната комисия в Екологичен потенциал, че България може да загуби финансирането си по огромни инфраструктурни планове, в случай че не бъдат приключени допустимо най-скоро.

Изразявам своето учудване, че ние не сме получили покана за тази аудиенция. Аз като министър научих от медиите за визитата на сътрудника от Европейския парламент. Много щях да се веселя да обменя информация с него и да го осведомявам за това кое е в ход и кое е забавено. Нямаме нито един занимателен план от естетсвото да се изгубят средства, означи районният министър.

По думите му няма заплаха да бъдат изгубени пари.

Едиснтвеният план с заплаха е Кресна, на която контракта изтича през октомври. Проблем с финансирането не би могъл да се получи. Проблемът е, че закъсняваме с решението.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР