Този кабинет заслужава да бъде подкрепен, защото в момента това

...
Този кабинет заслужава да бъде подкрепен, защото в момента това
Коментари Харесай

Христо Иванов заяви подкрепа на кабинета Петков и призова Иван Гешев да подаде оставка

Този кабинет заслужава да бъде подсилен, тъй като сега това е най-хубавият късмет, който България има. Това съобщи от парламентарната естрада съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов преди Народното събрание да гласоподава проектокабинета, препоръчан от водачите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев.

" Позволете ми да изложа причините, с които Демократична България ще поддържа по този начин оферти състав на кабинет. На първо място, този кабинет заслужава да бъде подсилен, тъй като сега това е най-хубавия късмет, който България има. Да има дейно постоянно държавно управление. Това е извънредно значимо и нещо, което нас ни ангажира ", съобщи още той.

" Ние се радваме да подкрепим мандатоносителя, доколкото виждаме в " Продължаваме промяната ", което и българските жители видяха в тях ", съобщи още Христо Иванов.

Той съобщи, че Демократична България поддържа и препоръчаното съглашение, което е реализирано от мандатоносителя в директни договаряния с останалите политически обединения. " Виждаме в това осъществяване на няколко доста значими за нас политически цели ", добави Иванов.

От парламентарната естрада той прикани основния прокурор Иван Гешев да подаде оставка.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР