Този град е главният герой във всички ваши любими телевизионни

...
Този град е главният герой във всички ваши любими телевизионни
Коментари Харесай

Обявиха най-добрия град за 2024 г.

Този град е основният воин във всички ваши обичани телевизионни излъчвания и филми, вдъхновението за безчет песни и изкуство – и една от най-известните дестинации в света.

Може би не е чудно тогава, че медийната компания Time Out дефинира Ню Йорк като най-хубавия град в класацията си за 2024 година

Central Park, New York City
— Outdoor of Nature (@OutdoorofNature)
Time Out интервюира към 20 000 поданици на градове по целия свят, дружно със своята мрежа от световни писатели и редактори, с цел да сформира най-новата си ранглиста от най-хубавите градове в света.

Бяха взети поради разнообразни фактори, в това число храната, архитектурата и културните събития.

New York City
— Addict Views (@addictviews)
„ Целта е да предоставим ентусиазъм за пътешестване, само че също и да запечатаме една световна фотография на живота във всеки от тези градове “, споделят от Time Out.

Безбройните музеи в Ню Йорк и процъфтяващата му театрална сцена бяха посочени от Time Out като аргументи, заради които американският град съумя да завоюва първото място. Глобалната известност на Ню Йорк също изигра роля – градът беше класиран като мястото, където други поданици на огромни градове най-вече биха желали да се реалокират.

Град на контрастите
На второ място в листата на Time Out е Кейптаун, Южна Африка. Градът е класиран, съгласно Time Out, от „ всеки един респондент в изследването “ като „ хубав “, без подозрение с помощта на зашеметяващата си композиция от море, градски пейзаж и невероятни планински покрайнини.

Time Out обърна особено внимание на културните оферти на Кейптаун – от неговите късни нощни музейни вечери през летните морски месеци до неговите театрални и комедийни оферти в Theatre on the Bay, както и новооткрития Time Out Market Cape Town.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР