Този февруари се очертава като най-черният в семейството на Лео

...
Този февруари се очертава като най-черният в семейството на Лео
Коментари Харесай

Поредна смърт съсипа Лео Бианки! Баща му си отиде от Ковид-19 след месеци борба за живот

Този февруари се обрисува като най-черният в фамилията на Лео Бианки до момента. Бащата на италианеца – Адалберто, бе един от последните родственици, които гибелта към момента не му бе лишила. Възрастният мъж бе признат в болница с затруднения от Ковид-19 още през декември.

Въпреки напъните на лекарите и молитвите на фамилията той напусна този свят в съботния следобяд, 13 февруари – малко преди Деня на влюбените, след който е рожденият ден на половинката на Лео – Лучия. Кулинарят разгласява в обществените мрежи фотография с татко си отпреди две години, която е снимана в шоуто „ Мастършеф ”.

Бианки бе част от журито в сезон 4 и направи мастърклас дружно с Адалберто. На всички тогава направи усещане мощната връзка сред бащата и сина. Прегръдката от фотографията не е била излъчена в ефир – камерите не работели в оня миг, написа „ Уикенд “.

„ Това беше най-красивата прегръдка, която получих от теб, усещах сърцето ти и любовта ти, която ме прегръща! Спомням си, че желаеха да го повторим за камерите и не го одобрих, тъй като нямаше да е същото!! Днес в 17:41 ти остави безмълвен, на пръсти... ти постоянно си бил моят гръбнак, постоянно си ми показвал пътя, който да последвам, и пътя, който да заобикалям, татко, присъстващ и в минало, и в сегашното. Ти ще бъдеш за цялото ми бъдеще!! От през днешния ден ще приказваме посредством молебствия и ще нуждая се от теб! Но едно нещо е несъмнено - в никакъв случай няма да те отчайвам! Почивай в мир, баща ”, написа Лео.

Родителите на италианеца се разделят още когато той е дете. Баща му основава друга връзка, само че в никакъв случай не изоставя своите наследници. „ Той към този момент не беше мъж на майка ни, само че остана наш татко ”, спомня си след години Бианки . Майка му си отива от този свят преди близо 8 години. Боледува от рак. Малко преди да издъхне, приказва със сина си по телефона и му споделя, че се усеща доста добре. Планира да лети от Италия за София, с цел да се видят. Смъртта идва няколко часа по-късно.

Малко преди да навърши 20 години, Лео губи и по-голямата си сестра. Жената умира на 39-годишна възраст от свръхдоза кокаин. Много по-късно италианецът споделя, че и брат му е посягал към опиатите. Самият той също опитвал, само че това било в „ един различен живот ”. Към момента бил въздържател, отдаден на работата и 7-годишните си близнаци, които отглежда дружно с Лучия.

Двойката е дружно от близо 17 години. Лео не пропусна да изкаже своята любов и благодарност към жена си на рождения й ден – 15 февруари. „ Днес е значим ден за теб и за цялото ни семейство Винаги си била там... и ние постоянно ще бъдем до теб! Благодаря ти, миличка! Честит рожден ден, „ Светлина ” на живота ми! ”, написа той в обществените мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР