Този ден носи доста противоречива енергия. От една страна, това

...
Този ден носи доста противоречива енергия. От една страна, това
Коментари Харесай

Натоварен ден за Лъвовете. Козирози, време е за любов

Този ден носи много спорна сила. От една страна, това са вибрациите на вътрешната независимост, еманципацията, творчеството. От друга страна - спорове и компликации заради невъзможността да се насочи силата в вярната посока.

Овен – Изпитвате дълбоката потребност да контролирате нещата и вие да сте тези, които вземат значими решения. Ето за какво ви е мъчно да позволите на вашите близки да ви преобладават, само че те може да се усещат към този момент изтощени да свирят втора цигулка, по тази причина ги оставите да си изкажат думата.

Телец – Стараете се да приемате живота съществено и даже да поставяте под въпрос задължения и решения, които сте взели в предишното, като избор на кариера, местожителство, брак и други значими връзки. Време на самоанализ и размисъл за посоката, която сте поели в живота си.

Близнаци – По време на работния развой през днешния ден може да се почувствате малко претрупани, защото дилемите се усилват и времето е малко за тяхното осъществяване. Въпросът с финансите остава още отворен пред вас.

Рак – Вашите деликатност и здрав разсъдък ще бъдат потребни по време на публично събиране или среща, където напрежението ще би трябвало да бъде разпръснато като с кадифена ръкавица. Бъдете справедливи и следете топката изкъсо.

Лъв – Предстои претрупан ден. Възможно е през днешния ден някой да ви изненада неприятно с държанието си, а вие да реагирате по-бурно. Въпреки че сте имали най-хубави планове, може да откриете, че сте дали обещание повече, в сравнение с в действителност можете да извършите.

Дева – Днес бихте могли да поемете малко повече, в сравнение с можете да преглътнете, което ще има последствия. Опитайте се да се дистанцирате по някакъв метод от евентуалните източници на стрес, тъй че да останете допустимо по-далеч от проблемите.

Везни – Чувствате се изтощени и ви липса сила за проектите, които желаете да осъществите. Склонността ви да флиртувате ще е мощно подчертана през днешния ден. Заетите представители на знака ги чакат приятни моменти с половинката си.

Скорпион – Страстта, ревността и желанието ще изплуват и могат да раздвижат връзката ви като разклатят лодката. Вие сте в уязвимо въодушевление, което ви кара да изглеждате несигурни. Направете нещо, което да ви даде повече сили и убеденост.

Стрелец – Съсредоточили сте цялата си сила върху постигането на това, което сте си сложили като цел, тъй че в този момент ще сте ангажирани да го осъществите. Благоприятен интервал за обич и развлечение за представителите на този знак.

Козирог – Днешният ден е за обич и развлечения! Мнозина ще посветят този ден на колегата си, защото са на ясно, че имат неповторим човек до себе си, който е изцяло заслужен за тяхната обич и внимание.

Водолей – Може да сте малко нервни, тъй като нещо ви се изплъзва от ръцете. Не се тормозете, в идващите няколко дни ще имате късмет да поправите нещата и да ги обърнете в своя изгода. Днес се отличавате с вашата решителност да съумеете.

Риби – Хубаво е да отплавате в по-безгрижни и безвредни води. Вместо да се тревожите заради непотребни подозрения, намерете нещо ново и забавно, което бихте могли да вършиме и запълнете свободното си време.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР