Този четвъртък трябва да е посветен на мисловната дейност. Но

...
Този четвъртък трябва да е посветен на мисловната дейност. Но
Коментари Харесай

Хороскоп: Овенът има проблеми в работата, ракът е в депресия

Този четвъртък би трябвало да е отдаден на мисловната активност. Но не по работа, а мисли за персоналния живот, за приятелите за обичаните хора. За тях би трябвало да се погрижите и да ги накарате да знаят, че ви пука. В работата нещата доста не вървят, само че не се отчайвайте, постоянно има утре…

Овен 
-->
Дори да има проблеми в професионалната ви активност, през днешния ден не е най-хубавото време да мислите за това, а на следващия ден ще намерите решението елементарно - като че ли от единствено себе си. 

Телец

Предстои ви диалог с сътрудниците. Желателно е да го проведете в неофициална конюнктура - да вземем за пример в близкото кафене на чаша чай: по този начин по-бързо ще се споразумеете. 

Близнаци

Изготвянето на работен проект за близко бъдеще е освен допустимо, само че и належащо. Днес ще ви хрумнат гениални хрумвания. Трябва да помислите по какъв начин да ги приложите на процедура. 

Рак

Може да запазите мира и хармонията в душата си единствено като се освободите от страстите си. Задържайки отрицателните, ще си съсипете здравето. Резултатът ще бъде неприятно въодушевление и даже е допустима меланхолия. 

Лъв

Опитайте се да се освободите от мислите за проблеми най-малко за един ден, а този не е подобаващ за трудови подвизи! Мислете за приятни неща - да вземем за пример за връзките с обичания човек. 

Дева 

Не би трябвало да се ядосвате за грешките, които сте създали! Така или другояче не можете да върнете времето обратно, а от угризенията нямат смисъл. Самочувствието може да бъде съществено наранено и това не би трябвало да се позволява. 

Везни

Инатът ви през днешния ден освен няма да ви приближи нито сантиметър до задачата, а в противен случай, ще ви отдалечи от нея. Затова не трябва да настоявате непременно да стане това, за което се инатите. 

Скорпион

Днес не би трябвало да поддържате връзка с началниците си даже по телефона и още повече е нежелателно да сте пред очите им. Ако имате такава опция, вземете си почивен ден и отидете измежду природата. 

Стрелец

Денят е удобен за отмора. Защо не си легнете да вземем за пример с книга на дивана - толкоз рядко си позволявате това. 

Козирог 

Когато вършиме проекти за бъдещето, не бъдете скромни! Колкото повече поискате от ориста, толкоз повече ще получите. В никакъв случай не си губете време за дреболии. 

Водолей

Натиснете спирачката - безусловно и преносно - и разберете какво желаете да постигнете! Може би някои цели, които лишават сила и време, могат да бъдат изоставени. 

Риби 

Когато разрешавате значими житейски и професионални въпроси, послушайте интуицията си! Тя в никакъв случай не ви е подвеждала и през днешния ден няма. Предлага ви единственото вярно решение на казуса. 

Източник: Флагман
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР