Този черен лак, който подхожда на всички дължини и форми

...
Този черен лак, който подхожда на всички дължини и форми
Коментари Харесай

Красиви есенни нокти в черно

Този черен лак, който подхожда на всички дължини и форми на ноктите ни, както и на всевъзможни мотиви. Визията на черните нокти не ни ангажира и това е едно от най-големите й преимущества. От френския маникюр до нереалния,  което значи черно по цялата повърхнина на нокътя, всичко наподобява ужасно.

Маникюристите обичат черните елементи и по тази причина основават прелестни дизайни, които въодушевяват. А ние от своя страна изчакахме да мине лятото, с цел да изберем първия черен маникюр, на който да заложим.

И в случай че имаме значимо събитие през седмицата, всичко, което би трябвало да създадем, е да забележим най-хубавите модели за съответния мотив.

 Маникюристите обичат черните елементи и по тази причина основават прелестни дизайни, които въодушевяват.

Фотография: Pexels.com

Семпли и елегантни нокти в черно

Това е описанието, което въплъщава моделите в черно и маникюристите са изцяло прави. Извивките и транспарантните сегменти се съчетават прелестно във визия, която подхожда и на най-дългите бадемови нокти.

Матиран черен френски маникюр

Основата е матирана тъкмо като кадифе, а акцентът е бляскав. Това несъмнено е специфичният френски маникюр, който няма по какъв начин да не ни хареса.

Класически френски маникюр

На квадратни нокти, обичаният френски маникюр излгежда още по-елегантен. И в случай че желаеме по-изискана версия, просто би трябвало да помолим маникюристът ни да резервира основата транспарантна и да употребява черно за връхчетата.

Black Abstract

В този случай маникюрът прилича произведение на изкуството.

Изцяло черни нокти

А в случай че въпреки всичко желаете безусловно черни нокти, задоволително е да нанесете два пласта лак и един пласт ослепителен топ лак.

Малки шедьоври

Имайки уязвимост към нежните извивки, в черно те се трансформират в същински дребен шедьовър.

Черното ни дава опция за толкоз доста и разнообразни тълкования, които ще завършат визията ни по допустимо най-подобаващия метод.

 Черното ни дава опция за толкоз доста и разнообразни тълкования, които ще завършат визията ни по допустимо най-подобаващия метод.

Фотография: Pexels.com

Маникюрът на звездите с хиляди лайкове

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР