Той заяви, че мафията е изпаднала в тежка кризаБившият министър

...
Той заяви, че мафията е изпаднала в тежка кризаБившият министър
Коментари Харесай

Асен Василев реди закани

Той съобщи, че мафията е изпаднала в тежка рецесия
Бившият министър на финансите Асен Василев реди закани.

Той означи, че е научил, че Бойко Борисов е обезпокоен от финансовата му политика и добави, че го схваща.

В този ред на мисли, Асен Василев означи, че безспорно мафията е изпаднала в тежка рецесия и може би ще стигне до банкрут. Това съобщи в изявление в обществената мрежа съпредседателят на Продължаваме промяната и някогашен финансов министър Асен Василев.



„ Мога да уверя господин Борисов, че като спечелим изборите ще повишим пенсиите още веднъж, ще повишим минималната работна заплата и всички средства на страната ще отидат при нейните жители.
Както и че антикорупционната комисия ще проработи и най-сетне ще стартира да гони корумпираните. Така че не се тормозете – мафията ще банкрутира в действителност “, уточни още той.

В същото време пък Даниел Лорер дефинира Борисов като „ задължение за ГЕРБ “ и добави, че за тях ръководството с ГЕРБ с Борисов е повече от недопустимо. Според него е извънредно време партията да осъзнае действителността и да стартира да се реформира. За момента обаче към момента няма такива сигнали, добавя той.

Лорер акцентира, че са оставили бюджета с остатък в размер на 1.5 милиарда лева и сега финансовото министерство вършат опит да се презастраховат за идващите години.

И до момента в който политиците ще вадят всевъзможни неистини по време на предизборната акция, то елементарният българин едвам смогва да свърже двата края, а значително хора и не смогват.
Източник: blitz.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР