Той уточни, че е бил леко изненадан от решението на

...
Той уточни, че е бил леко изненадан от решението на
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: С действията си Радев наруши Конституцията и взриви независимостта на КС

Той посочи, че е бил леко сюрпризиран от решението на Народно събрание, което е фиксирало периода с мандатността на конституционните съдии. " Дали е седем или девет години, каква е разликата? Нека съдът да реши самичък. Браво на депутатите, че направиха обществена процедура, в която имаше чуване ", посочи той.

По думите му Десислава Атанасова е била 15 години в политиката. " Ако Румен Радев уточни един скандал, в който тя е забъркана, доказателство за липса на интегритет щяхме да го чуем. Оказа се противоположното, Румен Радев като знак на политическото заяждане. Познавам Десислава Атанасова, тя е била в Народно събрание, ръководител на парламентарна група. През нея е минал всеки закон. Тя е доста способена в това ", добави Плевнелиев.

Според него " некоалицията " е форма на съдействие сред политически партии, която реализира резултати. " Няма какво да се крием и да кажем, че Движение за права и свободи не са значими, те са значими. Движение за права и свободи са систематична партия. Те сега играят положителна роля, че поддържат държавно управление, което прави добра работа за България. Резултати към този момент има - влязохме в Шенген. Ние сме вътре в системата ", сподели той.

По думите му огромната цел на това държавно управление е влизане в еврозоната и то би трябвало да бъде подкрепено. " Не би трябвало да има никакви изключителни избори, до момента в който не влезем в еврозоната ", добави Росен Плевнелиев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР