Той става рано, чувства се добре и е готов за

...
Той става рано, чувства се добре и е готов за
Коментари Харесай

Любо Киров: Изкуството е послание за живота, музиката ни прави живи

Той става рано, усеща се добре и е подготвен за всичко идно – концерти, живи участия...
Както самият той споделя: ”Готов за победа над пандемията, посредством просвета и изкуство . ”
Това е Любо Киров. Човек с огромен заряд от креативна сила, с която продължава да основава нова музика, макар времената, в които директните срещи с публиката са съвсем невъзможни.
“Ние не можем да спрем да вършим това, което вършим, а точно музика, тъй като посредством нея се усещаме живи ”, споделя музикантът.
Пред Мартен Роберто той описа за новия си сингъл.
Песента “Целуни ме ”
е по текст и музика на Любо. Звученето е сред соул и поп-рок на 90-те години .
“Вие знаете какво се случи през последната година, в която сякаш целият свят обърна леко тренда натам. Но това е добре пристигнало за хора, които познаваме деветдесетте години.
В тази година, когато се разделихме с доста близки хора, другари музиканти, като Димо от P.I.F. като Косьо Марков, в действителност има едно преосмисляне на нещата. Сегашният миг е този, който притежаваме. Миналият и бъдещия не са в нашите ръце . Ако има нещо премълчано, нещо ненаправено, в този момент е моментът да го кажем и създадем, да целуваме, да извиним, да  се забележим с някого, тъй като виждате, че не всичко е в наша власт и на следващия ден нещата може да наподобяват доста по-различно. Изкуството е обръщение , посредством което тези неща би трябвало да си ги подсещаме ” – сподели още той.
Чуйте диалога с Любо Киров, с цел да разберете още за идните концерти и турнета на музиканта.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР