Той сигурно бие жена си всеки ден - през сълзи

...
Той сигурно бие жена си всеки ден - през сълзи
Коментари Харесай

ВИП Брадър 2017: Шеф Петров без цензура

" Той несъмнено бие жена си всеки ден " - през сълзи изхлипа Енджи Касабие за Шеф Петров, който я съкруши с думи и циничен жест. Грозната сцена сред диетоложката и готвача лъсна в снощното издание на " ВИП Брадър ".

Големият брат беше заставен да извика Шефа в изповедалнята и му наложи запор над кухнята. Беше му отнето правото да готви в Къщата, както и да дава препоръки за приготвянето на манджите.

Разбира се, за първосигналното си държание - освен против Енджи, само че и към множеството от дамите в риалити формата, кулинарят попадна измежду номинираните от съквартирантите дружно със Сашка Васева, Мегз, Ваня Щерева, двойникът на Роналдо и Дани Милев.

 Снимка 311938

Дани Петканов реши да постави завършек на изцепките на Шеф Петров и събра мъжете, с цел да решат всички дружно какво да подхващат, с цел да го укротят. Той също се появи по време на диалога и очевидно не се съгласи с другарската рецензия, която не беше безапелационна.

Тото, който интензивно се опита да изясни на готвача по какъв начин да извади от речника си нецензурните думи, когато влиза в спор с дамите, не можа да реализира консенсус с него. В резултат видя гърба му и чу за следващ път гръмкия му глас и колоритен речник.

 Снимка 314591

Размяната на " любезности " сред Мария и Мегз също ескалира. Дизайнерката прояви егоизма си и остави 40 минути съквартирантите на дъжда и студа в двора на Къщата, включително и Маргарита Хранова, която имаше и здравословен проблем.

 Снимка 314773

За Каканашева беше по-важно да се възползва от правото си на телефонен диалог, тъй като " контейнерът с производството й се бавел ".

 Снимка 314770

Джулиана Гани също не остана равнодушна към драмите в Къщата. Тя се опита да успокои хлипащата Енджи, показа и неласкавото си мнение за постъпката на Мегз, изрече се и по адрес на Дани Милев, който компактно стои до Шеф Петров: " Според мен той е затулен женкар..., само че може би занапред ще разкрие и другата страна от себе си. "

Поведението на музиканта е много обрано, някои от съквартирантите го дефинират като тактика. Ваня Щерева не го пощади на номинациите, както и той нея. А изненадващо за всички Мария пък не уточни за изпъждане Каканашева, с която са в непрекъснат екшън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР