Той щеше да бъде една от големите звезди не само

...
Той щеше да бъде една от големите звезди не само
Коментари Харесай

Емилия и до днес не вярва, че Денис Теофиков е посегнал на живота си

„ Той щеше да бъде една от огромните звезди освен в България ”, счита певицата
Емилия въобще не има вяра, че Денис Теофиков е протегнал ръка на живота си. Това загатна певицата съвсем две години след трагичната гибел на младия реализатор, който остана вечно на 21 години. Бившата пайнерка, която има няколко дуета с Денис, постоянно е избягвала да показва мнение по тематиката, с цел да избегне спекулации. И въпреки всичко, познавайки го добре, тя не може и не желае, както акцентира, да повярва, че „ това младо, надарено момче ” може да намерения да се сбогува със света.

Денис Теофиков почина на 24 октомври 2021г. след рухване от седмия етаж на постройка. На погребението на 29 октомври на Цетралните софийски гробища пристигнаха да си кажат последно довиждане с младия реализатор доста близки, сътрудници и фенове. Многолюдната навалица го изпрати, само че седмици по-късно продължаваше да се дискутират елементи към трагичния случай. Повечето му почитатели продължат да не имат вяра във версията, че Денис е протегнал ръка на живота си. Емилия очевидно също не може да го допусне като допустимо.

„ Познавах Денис, ужасно доста време прекарвахме около работата. Т ой обичаше музиката, живота, всичко, което му се случва. Беше безпределно благополучен и не ми се има вяра, че такова младо, хубаво момче може да... дори не желая да допускам ”, показа Емилия неотдавна в предаването „ Събота вечер ” по Българска национална телевизия. Певицата посочи пред водещия Орлин Павлов, че не е била на мястото на случая и не би могла да знае каква е истината. Затова и не желае влиза в догатки. Това, което знае сигурно е, акцентира тя, е, че се загуби един огромен гений. „ Той щеше да бъде една от огромните звезди освен в България, само че и на открито. Той пееше и друга музика ”, уверена е Емилия. Тя е щастлива, че има няколко сполучливи дуета с Денис, хората го познават като глас и не престават да го слушат.

Както „ Уикенд ” писа още тогава, съществува версия, че Денис е бил бутнат от балкона след скандал с другари. Според осведомени обаче той самичък е скочил, само че не с цел да се самоубие, а защото е бил под афекта на извънредно мощна дрога с кристали. Семейството на Теофиков отхвърли да направи аутопсия и по този начин мистерията остана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР