Той също така изпрати писмо до три болници в щата,

...
Той също така изпрати писмо до три болници в щата,
Коментари Харесай

Главният прокурор на Тексас иска от Върховния съд на щата да попречи на жените да правят аборт

Той също по този начин изпрати писмо до три лечебни заведения в щата, заплашвайки със правосъдни дейности, в случай че разрешат осъществяването на аборта, заяви The Texas Tribune в петък.

Решението на съдията беше в несъгласие със строгите забрани за абортите на следения от републиканците щат и беше анулирано.

Бебето на Кейт Кокс беше диагностицирано с цялостна тризомия 18 — и бебето й може да не оцелее, до момента в който раждането и в случай че бебето го направи, животът ще продължи единствено минути, часове или дни, сподели нейният юрист, Моли Дуейн.

Г-н Пакстън изиска от Върховния съд на Тексас да се произнесе бързо по случая, заявявайки че „ всеки час [временната ограничаваща заповед] остава в действие е час, който ищците считат, че са свободни да извършат и обезпечат аборт по желание. “

„ Нищо не може да възвърне живота на нероденото дете, което ще бъде изгубено като резултат “, се споделя в документите. „ Пост хок насилственото осъществяване не е сурогат, тъй че времето е от значително значение. “

Адвокатите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР