Той разкрива, че екипа му били необходими 3 минути за

...
Той разкрива, че екипа му били необходими 3 минути за
Коментари Харесай

Пожарникарят, Който Пръв Пристигна При Катастрофата Преобърна Всичко, Което Знаем За Смъртта На Даяна!

Той разкрива, че екипа му били нужни 3 минути с цел да отидат до тунела, където е станал случая. Били 10 индивида на промяна и незабавно се захванали за работа. Никой авансово не знаел, че в колата е английската принцеса.

Гурмелон си напомня, че когато се доближил до „ Мерцедеса ” дамата, която била вътре била жива и попитала: „ О, Боже, какво се случи? ”

На дясното й рамо пожарникарят забелязал лека контузия, която не кървяла. Никъде по тялото на потърпевшата нямало и капка кръв.

„ Жената, за която след това научих, че е принцеса Даяна беше паднала на задната седалка, движеше се доста постепенно, само че аз виждах, че е жива ”, твърди Гурмелон.

За малко спряла да диша, спасителят й масажирал сърцето й и единствено след секунди възстановила дишането си още веднъж. Тогава изпитал облекчение тъй като работата му била да избавя хора.

Пред изданието твърди, че считал, че ще оцелее. В болничното заведение в била още жива, само че след това схванал, че е умряла. Този епизод и загатна за него постоянно ще бъдат в съзнанието ми, признава спасителя на принцесата.

Това е първото му изявление тъй като до в този момент не му е било разрешено да споделя какво се случва по време на дежурство, предават от tocka.com.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР