Той призова за освобождаване на украинските военнопленнициРуските сили превъзхождат украинските

...
Той призова за освобождаване на украинските военнопленнициРуските сили превъзхождат украинските
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Северодонецк и Лисичанск са мъртви градове

Той прикани за освобождение на украинските военнопленници

Руските сили превъзхождат украинските по брой и въоръжение в региона на Северодонецк – това призна украинският президент Володимир Зеленски, само че посочи: "Съпротивата продължава. "

"Мъртви градове " – по този начин Зеленски дефинира Северодонецк и прилежащия Лисичанск, за които яростните боеве не престават. Той прикани за освобождение на украинските военнопленници, по думите му – 2500 души, осведоми.

И заяви за обещаните от Лондон първи ракети с по-голям обхват. Русия обаче предизвести, че те ще доведат до нови удари от нейна страна.

"Колкото по-голям е обсегът на изпратените системи, толкоз по-далеч ще изтласкаме нацистите от линията, от която би могла да пристигна опасност за Русия ", уточни съветският външен министър Сергей Лавров.

А съгласно английското разузнаване, снощните удари против столицата Киев са целели да пресечен доставянето на западно оръжие за фронта. В диалог по телефона украинският президент Зеленски и английският министър председател Джонсън са разискали отблокирането на 25 тона зърно в украинските пристанища.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР