Той посочи, че първо ще се види с Габриел лично,

...
Той посочи, че първо ще се види с Габриел лично,
Коментари Харесай

Николай Денков даде знак, че търси заместник на Асен Василев за финансов министър

Той уточни, че първо ще се види с Габриел персонално, с цел да се уточнят ограниченията, които са значими, с цел да не престават диалозите.

Държавата би трябвало да бъде ръководена от народните представители, които имат болшинство, счита Денков.

На въпрос дали съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев ще даде крачка обратно и няма да е част от състава на проектокабинета, Денков даде знак, че е подготвен за смяна, само че към момента няма кадрово решение:

" Трябва да продължим да обсъждаме, тъй като, като се изключи че не би трябвало да има партийни лица, би трябвало да има и човек, който да свърши работа. Не е толкоз елементарно да се откри министър на финансите, който да може да свърши работа при тези сложни условия ".

Относно имунитета на Борисов, Денков подсети, че позицията на ПП-ДБ постоянно е била, че когато на някого бъде пожелан имунитетът, той би трябвало да реши дали да си го даде.

Ако на мен ми изискат имунитета, ще си го дам без да се замисля, съобщи той. Денков добави, че не би трябвало в това време прокуратурата да се употребява за " бухалка ", тъй като, по думите му, има активизация на държавното обвиняване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР