Той отбеляза, че е уморен от показването главно на екшъни

...
Той отбеляза, че е уморен от показването главно на екшъни
Коментари Харесай

Мартин Скорсезе намекна, че „Ирландецът ще бъде последният му филм

Той означи, че е изтощен от проявлението основно на екшъни в кината

Мартин Скорсезе даде да се разбере, че филмът му „ Ирландецът " с присъединяване на Роберт Де Ниро и Ал Пачино може да бъде последната му режисьорска работа, оповестяват NME и БГНЕС.

Скорсезе означи, че е изтощен от проявлението основно на екшъни в кината, а и има други работи за извършване на 77-годишна възраст. „ Кината са цялостни със супергеройски филми, в които героите единствено летят, сблъскват се и се взривяват. И това е обикновено, в случай че желаете да гледате такова кино, само че за друго кино въобще няма място. Не знам какъв брой още кино лентата мога да снима. Може би стига към този момент. И този филм ( " Ирландецът " -ред.) ще стане последният. Беше значимо да го довърша ", описа режисьорът.

„ В кината демонстрират единствено супергеройски филми. Имате 12 кина и в 11 от тях - супергеройски филми. Добре, харесвате ги, само че за какво в 11 кина? Това е безумство за такива филми като „ Лейди Бърд " и " Сувенир ", добави още Скорсезе.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР