Той опроверга всички публикации във фейсбук, че Роналд, който страда

...
Той опроверга всички публикации във фейсбук, че Роналд, който страда
Коментари Харесай

Български Град Е На Нокти! Проговори Бащата На Касапина Роналд, Който Уби Жестоко Собствената Си Майка! Ето Какво Разкри!

Той опроверга всички изявления във фейсбук, че Роналд, който страда от параноидна шизофрения, е гонил деца на новото игрище в кв. „ Картала “ във Велико Търново, а също че е бил опасност за учениците от ОУ „ Бачо Киро “, в региона на което синът му е бил видян. Според бащата това е тенденциозна клюка на тези, които с писанията си са загрели интернет, а по-късно и медии, като настояват, че момчето е опасност за децата.

Стоянов означи още, че Роналд учи задочно в СУ „ Вл. Комаров “, взел е с доста положителни оценки всички изпити за 11 клас, чака идната сесия за 12 клас и по този начин ще приключи приблизително обучение. В момента не сме на работа, тъй като е зимен интервал, само че Роналд употребява времето да учи, сподели бащата. Психиатър следи лекуването на 26-годишния му наследник, който след изписването си от психиатричната болница в Церова кория не е имал рецесии. Наистина, ние живеем покрай игрището в кв. „ Картала “ и Роналд минава около него, с цел да изхвърли битовата боклук в контейнерите, които са наоколо, съобщи Стоянов. Иначе синът му съвсем не излизал вечер.

А що се отнася до ОУ „ Бачо Киро “, Роналд и татко му са били на заравяне на тяхна близка, която е живяла до учебното заведение. Вероятно тогава синът му е бил видян, само че никога не е заплашил някого, твърди Стоянов. Преди няколко дни в обществената мрежа обезпокоени майки споделиха, че Роналд е видян да гони деца на новото игрище в кв. „ Картала “, а по-късно жители са го видели към ОУ „ Бачо Киро “. В тази връзка те предизвестиха родителите да не оставят децата си без контрол.

Припомняме, че Роналд, който намушка с нож и умъртви майка си през 2012 година, бе пуснат на независимост през м.г., откакто бе лекуван 4 година в психиатричната болница в Церова кория. Според лекарите момчето не е рисково, като грижите за него пое бащата. По случая за коментар бе потърсен и лекуващият доктор на Роналд, само че психиатърът отсъстваше от В. Търново и не подвигна телефона.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР