Той обясни, че тогава тримата – Бабикян, адвокатът Николай Хаджигенов

...
Той обясни, че тогава тримата – Бабикян, адвокатът Николай Хаджигенов
Коментари Харесай

Бабикян за Радев: Вторият мандат е последен, там се показваш какъв си, а не какъв искаш да те видят

Той изясни, че тогава тримата – Бабикян, юристът Николай Хаджигенов и скулптурът Велислав Минеков, са излезли да защитят една институция, която бе атакувана от друга институция. Припомняме, тогава прокуратурата нахлу в постройката на президентската администрация.

 

Протестите на фонтана отпушиха тапата на страха, хората се осмелиха, сподели Бабикян. „ Спомнете си всички тези 12 година (управление на ГЕРБ) – най-после даже не смееха да загатват името на Борисов. Страхът бе сковал всичко, никой не смееше да гъкне. България имаше потребност да изхвърли тази запушалка. Събарянето на стената бе сериозен акт, само че построяването на новата конструкция на страната ни е още по-трудна работа ”, изясни той.

 

„ Вторият мандат на Радев не се дължеше на него. Ако имаше сериозна опция против Радев, която не е лява, щяхме да сме там. ГЕРБ не се асоциираше с дясно или ляво, а с тирания или не-диктатура. Вторият мандат е финален, там се показваш какъв си, а не какъв искаш да те видят ”, сподели Бабикян във връзка измененията в държанието на президента през сегашния мандат.

 

„ Интересът на България не е в Евразия, децата, фантазиите на българите не са там ”, изясни Арман Бабикян. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР