Той обаче обжалва решението. Днес апелативните магистрати прецениха, че няма

...
Той обаче обжалва решението. Днес апелативните магистрати прецениха, че няма
Коментари Харесай

Съдът върна кмета на Септември на поста. Местните: Победа!

Той обаче апелира решението. Днес апелативните магистрати решиха, че няма доказателства, че в случай че е на поста, градоначалникът би укрил улики или би повлиял на очевидци, които са му послушание, както твърди прокуратурата.

Самият Рачев разгласи, че ще бъде в отпуска до 2 април и ще е разполагаем на проверяващите.

Съдът отхвърли и още един аргумент за отстраняването на кмета като безпочвен - това, че против него може да бъдат повдигнати още обвинявания.
Освен това беше регистрирано, че правото на труд е главно човешко право. А в това време към момента не е ясно кои очевидци би трябвало да бъдат разпитани.

Решението на АСС бе посрещнато от множеството поддръжници на Рачев, които бяха пристигнали в съда, с овации и възгласи: "Победа! ".

Пред постройката на общинската администрация в Септември се организира кротичък митинг в поддръжка на Рачев, сподели кметът на септемврийското село Ветрен Радослав Лютаков, представен от БНР. Той добави, че по информацията, с която разполага, жителите на Септември имат намерение като последваща стъпка да затварят жп гарата за час-два.

Засега Марин Рачев е упрекнат в умишлена занемареност и неизгодна договорка, ощетила общината в Септември с малко над 200 000 лв..

Вчера различен състав на съда понижи съвсем на половина паричната му гаранция – от 250 000 на 130 000 лв.. Това стана, откакто той апелира с претекста, че няма толкоз пари.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР