"Той няма да се върне" - това заклинание след раздяла

...
"Той няма да се върне" - това заклинание след раздяла
Коментари Харесай

Той никога повече няма да ми пише или да се обади: Как да се справяме с любовната мъка?

"Той няма да се върне " - това проклинание след разлъка може да се повтаря и повтаря като мантра, като развалена плоча, като молитва в главата ви. Той в никакъв случай повече няма да написа или да се обади. Сега може и да не ви се има вяра, само че това е добре!

А за какво е добре? Защото в съзнанието ви се отваря място за различен живот. Можете просто физически да усетите по какъв начин се освобождава място за прелестни нови събития, забавни действия, занимания, за нови хора. Наистина е елементарно е да се написа по този начин, елементарно е да се теоретизира, до момента в който в действителния живот сълзите са текли нееднократно и надалеч не е толкоз просто, тъй като сме плакали доста. Но и това е ужасно! Трябва да се радваме на сълзите. Ако не за друго, то най-малко за това, че по този метод отстраняваме непотребната сол от тялото и освобождаваме заключените страсти.

 жена

Всичко ще се подреди, стига да превключите вярно чипа в главата си

Ако раздвижите енергийното поле към себе си, ще се удивите в какъв брой разнообразни равнища на действителността можете да влезете. Всичко е допустимо. Отдавна ли мечтаете за Барселона, да посетите Париж, да видите Черната Мадона? Започвате да полагате старания и да действате непосредствено към постигането на тези цели. Това е в пъти за предпочитане, вместо да преглеждате пощата си през пет минути, да ровите посредством телефона в скучните до зъбобол обществени мрежи.

Спрете да се пробвате да анализирате и предъвквате плюсовете и минусите на дейностите си, ориентирани или планувани във връзка с вашия "идол ". По различен метод този човек не може да бъде наименуван, в случай че се съди по времето, страстите и умствената мощ, които сте изразходвали по него, по своите желания, отдадени на него.

 жена

И това ще мине. Всичко ще се намести

Стига обаче да превключите вярно чипа в главата си. Настройте се на периодичност "добро въодушевление " и приемете една елементарна мисъл: „ Имате потребност от себе си “.

Животът е толкоз прекрасен, пъстър, многостранен и забавен. Имате ли право да го хвърлите в краката на нахален, неприветлив „ бог”? Ако се вгледате по-внимателно и обективно, ще разберете, че ТОЙ не е той - не ви прави щастлива и сигурно ви ограбва шанса. Не подминавайте същинските полезности на света към вас.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР