Той направи разкрития за пътя на наркотиците през Капитан Андреево

...
Той направи разкрития за пътя на наркотиците през Капитан Андреево
Коментари Харесай

Иван Христанов: Преди дни директорът на БАБХ е дал на фирма на Та...

Той направи разкрития за пътя на опиатите през " Капитан Андреево " и настанените там частни компании, извършващи товаро-разтоварна активност. Кой управлява " Капитан Андреево ", пратките на опиати, Гранична полиция и Агенция " Митници "  обясни ръководителят на Политическа партия " Единение " в предаването " 12+3 ". 

 

" Смущаващо е, че този господин от БАБХ – Патарински, в четвъртък е дал на компания на Таки 45 млн. лв. – 15 млн. лв. на година за идващите три години за неутрализиране на скотски боклуци. Правителството налива пари – нали водихме война с Таки, най-големият необут на мафията. Бизнесмоделът е елементарен - отчитат се умрели животни, които отиват към колбасарници или се търкалят по полето край Кочериново – 30 умрели крави. Служители на БАБХ попълнят бележки и против тези бележки вие си стоите в Дубай, тъй като Таки живее там, и получавате 1,25 млн. лева всеки месец обезпечена пара “, описа Христанов.

 

И добави: 

 

" Таки е абсолютният необут на мафията. Ами е дясната му ръка за схемите. Пепи Еврото е една от пионките, има развито въздействие в правосъдната система и спецсъда, само че е пионка, която те елементарно жертват. В момента има някоя друга пионка на мястото на Еврото и Нотариуса.

 

Иван Христанов изясни, че лабораторията на  " Капитан Андреево " била просто печатница за пари. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР