Той каза: Виждате ужасяващи изображения; видеоклипове на хора, убити в

...
Той каза: Виждате ужасяващи изображения; видеоклипове на хора, убити в
Коментари Харесай

„Не мога да измисля по-добър ден за марш за прекратяване на огъня“: Защо протестиращите маршируват в Деня на примирието

Той сподели: „ Виждате ужасяващи изображения; видеоклипове на хора, убити в Палестина и.

„ Чувствам, че би трябвало да изляза там, да имам глас, тъй като гласът им е бил отхвърлен. Те не са съумели да приказват намерено.

„ Интернетът е затъмнен. Това е цялостна блокада и би трябвало да излезем там и да покажем на хората, че като хора не би трябвало да стоим от това. "

Изображение: „ Чувствам, че би трябвало да изляза там ", споделя Иса.

Чували сме доста отзиви от политици до колумнисти за какво хората отиват на, само че какво споделят самите протестиращи?

Рочдейл Кенотаф: Двама младежи са упрекнати в незаконни вреди за изпръскване на „ Свободна Палестина “ върху военния монумент

„ Без повече кръвопролития “

Зетят на Иса, Абдул-Рахман Ахмед, на 19 години, също възнамерява да участва на митинга.

Той сподели: „ Всичко, което сме призоваването сега е преустановяване на огъня. Прекратяване на огъня за палестинците, израелците и гарантиране, че няма да има повече кръвопролития. че част от гнева по време на митингите е бил неправилно ориентиран към тях.

Езикът, употребен от някои на марша, е антисемитски. Министърът на вътрешните работи Суела Браверман разказа

Но Абдул-Рахман сподели: „ Това е наше право, без значение дали е обвързвано с палестинските въпроси или дали е обвързвано с Живота на чернокожите има значение.

< p> „ Протестът е законно право в тази страна. Организаторите се погрижиха всички да са в сигурност и всеки, който стачкува, го прави спокойно и моето обръщение към всеки, който ще се появи и сътвори проблеми - по-добре е да си остане у дома. “

' Задължение да се появиш "

Марлон Камека и неговата другарка Джорджия от Северен Лондон също ще се причислят към марша. Нито един от тях не е мохамеданин, само че и двамата са деятели, които преди са водили акции за правата на палестинците.

Грузия сподели: „ Навлизаме в ера, в която геноцид може да се предава онлайн в телефоните ни, а хората на власт, които би трябвало да ни пазят, не вършат нищо, а медиите се пробват да отклонят публичното мнение. < /p>

„ Така че всичко, което хората в Палестина имат, са елементарни хора и ние сме длъжни да се обърнем към тях.

„ Мисля, че (протестът) е изцяло неправилно показан за политически дневен ред, което съгласно мен е необикновено срамно. “

Марлон прибавя: „ Когато имаме държавно управление и съпротива, които не могат да кажат думата преустановяване на огъня, от нас зависи да излезем там и говорете от името на хората, които биват избивани. "

Изображение: Джорджия споделя, че те „ имат обвързване да се появят " Изображение: „ От нас зависи да отидем там “, споделя Марлон

Прочетете повече:
„ Неуважителният “ пропалестински марш ще продължи в Деня на примирието, споделя министър председателят

Кратният мотив е, че това е война.

За страдание цивилни умират в спор, и Израел е население, което се пробва да се отбрани, отвръщайки на удара, въпреки и с повече мощ, против стотици бяха убити и взети заложници, които към момента се държат от Хамас.

Марлон сподели: „ Това не е стартирано на 7 октомври. Трябва да се върнете обратно и да го погледнете в исторически подтекст.

" И това не е война - тъй като във война имате две равни сили. Палестинският народ няма военния потенциал като израелците Това, което би трябвало да разгледаме, е фактът, че цивилни умират.

„ Искам да засилим палестинските гласове и първото нещо, което би трябвало да ги попитаме, не е „ осъждате ли Хамас? “.

„ Първото нещо, което би трябвало да попитаме е „ какво искаш? “ и аз имам вяра, че това, което те желаят, е независимост и избавление и имам вяра, че откакто получите това, насилието ще спре. "

Брейвърман подлага на критика митингите

Маршът ще съвпадне с Деня на възпоменанието

Демонстрацията е не е планувано да се доближава до кенотафа. Но идва в столицата в един уикенд на размисъл и печал.

Изображение: Офицери на пост до кенотафа на Уайтхол

Опасява се, че ще провокира разстройване за тези, които желаят да си спомнят жертвите, дадени за отбрана тази страна.

„ Примирието значи преустановяване на огъня “, сподели Джорджия.

„ Не мога да си показва по-добър ден за марш за преустановяване на огъня от този ден. Това е лирика и е от значително значение живеем полезностите, които би трябвало да съставляват.

„ За моите родственици, които починаха в Първата международна война и Втората международна война, знам, че биха желали да се появим, с цел да сме сигурни, че понижаваме споровете, с цел да спасим животи. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР