Той говори на концерт по случай годишнина от анексирането на

...
Той говори на концерт по случай годишнина от анексирането на
Коментари Харесай

Путин: Със сигурност ще изпълним всички планове, които сме си поставили

Той приказва на концерт по случай годишнина от анексирането на Крим

Руската държавна телевизия „ Първи канал” внезапно прекъсна речта на президента Владимир Путин на препълнения стадион „ Лужники” в Москва във връзка осмата годишнина от анексирането на Крим в петък, съобщи

Вместо това медията сподели патриотични песни, които звучаха по време на събитието. По-късно обаче малкия екран излъчи цялата тирада на съветския президент.

Обяснение за спирането пристигна от представителя на Путин Дмитрий Песков. Той посочи, че до това се е стигнало след техническа щета на сървъра.

Какво сподели Путин в речта си

„ Ние сме многонационалният народ на Руската федерация, единен от общата орис на нашата земя” - това са първите редове на главния закон на Русия, конституцията, и всяка дума е изпълнена с бездънен смисъл и има голямо значение”, сподели той.

Президентът добави, че жителите на Крим са се управлявали точно от тази концепция, когато са отишли на референдума на 16 март 2014 година

„ Те живееха и живеят на своята земя и желаеха да живеят в обща орис с историческата си татковина, с Русия. Те имаха цялостното право да го създадат и реализираха задачата си”, безапелационен беше Путин.

Той съобщи, че Крим е трябвало да бъде изваден от „ унизителното състояние”, в което се е намирал, когато не е бил част от Русия.

„ Беше належащо Крим да бъде изведен от това унизително състояние, от това унизително положение, в което Крим и Севастопол бяха, когато бяха част от друга страна, която финансираше тези територии на така наречен остатъчен принцип”, сподели Путин.

Руският водач напомни, че от 2014 година насам страната е направила доста, с цел да „ повдигне” Крим и Севастопол. „ Трябваше да се създадат неща, които не се виждат незабавно с просто око. Те имат фундаментален темперамент: газоснабдяване, енергоснабдяване, комунални услуги, възобновяване на пътната мрежа, градеж на нови пътища, автомагистрали и мостови преходи”, добави съветския президент.

Путин увери, че съветските управляващи знаят какво и по какъв начин би трябвало да се направи по-нататък и на каква цена. „ Със сигурност ще осъществим всички проекти, които сме си поставили”, акцентира той.

За войната в Украйна

„ Всичко е обвързвано с това, че единството е универсална полезност за всички нации и представители на всички вероизповедания в Русия и съответно за нашия народ, преди всичко за нашия народ. И най-хубавото доказателство за това е методът, по който нашите момчета се борят, методът, по който работят по време на тази военна интервенция - един до друг. Те си оказват помощ взаимно, поддържат се и, в случай че е належащо, като братя по оръжие, се прикриват с телата си от патроните на бойното поле. Отдавна не сме имали такова единство”, декларира съветският президент.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР