Той е тук - дългоочакваният постер към новия филм на

...
Той е тук - дългоочакваният постер към новия филм на
Коментари Харесай

Дръжте се, момичета! Излезе постерът на филма с Брад Пит и Лео ди Каприо

Той е тук - дълго чаканият постер към новия филм на Тарнтино, който се чака да бъде талантлив освен поради режисьора, само че и поради основните настоящи лица, а точно Брад Пит и Леонардо ди Каприо. Кой би отказал да гледа по какъв начин тези двама мъже си поделят екранно време? Едва ли има подобен човек.

В профила си в Instagram носителят на "Оскар “ Леонардо ди Каприо разгласява постера на лентата, която се чака да излезе по екраните през това лятото, а мненията не закъсняха.

View this post on Instagram
Hollywood. 1969. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on Mar 18, 2019 at 5:44am PDT

Мнозина се зарадваха на гледката на тези двама симпатяги, застанали един до различен на фона на надписа Hollywood, други не скриха разочарованието си от неприятната работа на фотошоп по постера, а трети откровено се забавляваха на метода, по който са застанали двамата герои и даже съпоставиха фотографията с постера на паметната сантиментална комедия "Как да разкараш гаджето за 10 дни ".

same energy pic.twitter.com/RQde2Rjf8b
— Jackson McHenry (@McHenryJD) March 18, 2019
Историята се развива през 1969 година в Лос Анджелис. ДиКаприо е в ролята на Рик Далтън – някогашна звезда от уестърн сериал. Пит е в ролята на неговия дубльор Клиф Буут. И двамата се борят да оцелеят в един изменен холивудски свят, който им е мъчно да познаят. Съседка на Рик е Шарън Тейт (изиграна от Марго Роби), която се трансформира в най-известната жертва на Чарлс Менсън.

View this post on Instagram
О, да! Леонардо ди Каприо и Брад Пит - за първи път дружно на екран! И за първи път в общ кадър от идния им кино проект
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР