Той е толкова влюбен във вас... Понякога сме толкова заслепени от

...
Той е толкова влюбен във вас...
Понякога сме толкова заслепени от
Коментари Харесай

11 признака, че вие означавате ВСИЧКО за него

Той е толкоз влюбен във вас...

Понякога сме толкоз заслепени от несполучливите ни връзи и неприятните връзки, че не обръщаме внимание на положителните мъже, които ни почитат и обичат и ние значиме ВСИЧКО за тях... Нашият човек е някъде там, само че се нуждаем от малко помощ, с цел да видим, че той е верният. Ето 11 признака, че мъжът да вас в действителност ви обича и цени:

1. Не минава и ден без да ви подсети какъв брой ви обича

Вие се чувствате по този начин, като че ли сте приоритет и това е истина. Най-накрая сте намерили човек, който ви цени толкоз, колкото и вие го цените.

2. Прави всичко по силите си, с цел да завоюва доверието ви

Той желае да се чувствате комфорно и да сте уверени в връзките си. Тайната на тази хармонична връзка е доверието. Поради тази причина той прави всичко допустимо да завоюва доверието ви и вие да бъдете изцяло сигурни, че той е с вас и няма аргументи за терзания.

3. Той е вашият кураж, когато вашият изчезне

Без значение какво ви сервира животът, той е там, до вас. Той е вашата опора, постоянно ви поддържа, когато минавате през сложен интервал и постоянно е кадърен да ви развесели, когато сте тъжни.

4. Той също по този начин е вашата мотивация, когато нямате предпочитание да вършиме нищо

Той мощно има вяра във вас и в фантазиите ви, по тази причина постоянно ви стимулира да постигнете задачите си и да сбъднете фантазиите си.

5. Винаги ще изглеждате красива в неговите очи...

Една жена не се задоволява с това да чуе думите " Много си красива ", това се вижда в погледа, придвижванията, докосванията и връзките на мъжа.

6. Дори когато сте надалеч от красива

Не се интересува от това дали сте в Постановление на Министерски съвет, дали сте по пижама и с рошава коса или сте с най-красивата рокля и високи токчета. За него вие сте най-красивата на света.

7. За него дейностите значат повече от думите

Няма такова нещо като празни обещания или обстановка, в която да се чувствате забравена.

8. Доказва, че ви обича с всички дребни неща, които прави

Любовта е в дребните неща- да ви каже " Обади се, когато се прибереш ", да ви подготви обяд за работа или да ви направи чай, когато сте заболели.

9. Чувствате се в сигурност с него

Винаги спите умерено, когато той е там, до вас.

10. Никога не се притеснявате за това, че ще ви нарани

Естествено е да имате неразбирателства, кавги и проблеми, само че знаете, че той в никакъв случай няма да ви нарани.

11. Винаги ще бъде до вас

Ще има хубави моменти и неприятни моменти, само че той постоянно ще бъде там до вас. Всеки може да бъде до вас в щастливите моменти, само че индивидът, който е до вас, когато имате проблеми е човек, който в действителност си коства.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР