Той е толкова тих и кротък. Не пуши, не пие,

...
Той е толкова тих и кротък. Не пуши, не пие,
Коментари Харесай

Бабата на арестувания полицай трафикант: Всеки си плаща за грешките!

Той е толкоз спокоен и мирен. Не пуши, не пие, даже и бира не използва. И в този момент внезапно това. Така бабата на 23-годишния задържан служител на реда Денислав разяснява задържането му за трафик на мигранти. 

Младият еднообразен бе арестуван към 8 часа тази заран в региона на км 119 на Автомагистрала " Тракия " до Пловдив. В буса, който кара, бяха открити 31 незаконни мигранти от Афганистан. На брифинг през днешния ден следобяд от Районната прокуратура оповестиха, че служителят на реда бил облечен с униформа

и опитал да се измъкне от инспекцията на сътрудниците си, като им посочил служебната си карта. 

В последна сметка е арестуван. Предстои да му се повдигне обвиняване. Бабата на служителя на реда от Перник - Екатерина разяснява пред bTV, че не е знаела Денислав да е имал финансови проблеми. Теглил заем, с цел да си купи кола. 

" Винаги съм казвала, че би трябвало доста да с внимава и не трябва да се поставя леке на фамилията. Всеки си заплаща за грешките ",

разяснява бабата, която е в потрес от случилото се. Самата тя научила за случилото се от малкия екран.

Родителите на 23-годишния служител на реда имат заведение в Перник и работят там. Днес обаче то остана затворено. Не отговорят и на телефонни позвънявания.

 

 

 

 

 
 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР