Той“ е съвсем реален, но митологията около неговото“ естество е

...
Той“ е съвсем реален, но митологията около неговото“ естество е
Коментари Харесай

Време е за край на заблудите: 9 мита за пениса, които са далеч от реалността

„ Той “ е напълно действителен, само че митологията към „ неговото “ естество е толкоз богата, че сполучливо си съперничи даже с легендите за пантеона древногръцки божества. Огромната част от митовете се популяризират от мъжете, несъмнено, с цел да „ вкарат в подвеждане “ по-невинната половина от човечеството. Време е (отдавна е време) да спрем да им имаме вяра и в случай че не на всички, то най-малко на най-разпространените. Избрахме 9 от най-най-разпространените легенди за пениса, които нямат нищо общо с действителното състояние на нещата.
Размерът на мъжкия член е симетричен на размера на стъпалата на мъжа
Уви, тази илюзия е нищо повече от всеобщо разпространена… илюзия. Реалността е, че въобще не съществува взаимозависимост сред размера на обувките, които носи мъжа и дължината на члена му.
Ако мъжът не получава ерекция, то дамата към този момент не го притегля
Причините за сходни случки са неизброими. Например, прекалено много алкохол, стрес, отмалялост, неприятно въодушевление и още хиляди неща могат да повлияят на способността на мъжа да покаже образно на една жена, какъв брой доста е притеглен от нея в полов проект. Не унивайте, дами! Вземете нещата в свои ръце (може и безусловно!) и ще се убедите в правотата на изказванието, че животът е прелестен, когато минаваме през него с „ гордо вдигната глава “ (и безусловно, и метафорично!).
Че ще му се „ разпилян топките “, в случай че не прави секс дълго време
Това е просто комфортно за мъжете опрощение и предлог! Тази мъжка хитринка прикрива желанието на мощния пол да прави колкото се може повече секс или пък да послужи като опрощение за изневери.
Че в случай че дамата се отнася невнимателно, може да счупи нежната неустрашимост
Е, несъмнено, че е допустимо и въпреки и рядко се случва да се стигне до „ фрактура на пениса “, само че това е пострадване на порестата тъкан на пещеристите тела, които се запълват с кръв по време на ерекция. Няма обаче по какъв начин да се приказва за строшаване в класическия смисъл, заради тривиалната липса на кости в пениса, които да се „ трошат “.
Спермата е магически балсам
Мъжете настояват, а пък дамите дори им имат вяра, че поглъщането на сперма е потребно и оказва помощ защо ли не: от по-бързото събаряне на напрежението, до подмладяване и по-ефективно намаляване. Само поради привързаността ни към истината, признаваме, че спермата въпреки всичко има някаква „ хранителна стойност “. Малка. Много-много незначителна.
По-голям постоянно е по-добре
По неразбираеми аргументи размерът на пениса се е трансформирал в мотив за горделивост и съревнование измежду мъжката половина на човешката раса. От позиция на практиката, това е достижение със съмнителна стойност.
Че с презерватив у мъжа „ се претъпяват “ чувствата
Преимуществата от използването на презерватив хилядократно надвишават мнимия проблем с „ чувственото прекарване “. Ако мъжът въпреки всичко – заради каквато и да е причина, губи сензитивност, има ултратънки презервативи. Но в случай че и с тях „ нищо не усеща “, то казусът към този момент е на равнище душeвност.
Мъжът с пениса си може да усети вътрематочна серпантина
Физически е невероятно да се случи, тъй като спиралата – в дословния смисъл – е скрита в матката, зад нейната шийка.
„ Нормалният “ пенис е прав, като стрела
Естествените форми допускат отклонения от „ праволинейната “. Може и да съществуват два идентични пениса, само че е прекомерно малко евентуално. Пък и хубостта на извивките им не въздейства по никакъв метод на чувствата на дамите. Въпреки че дамите също изпитват естетична приятност от гордото им въздигане…
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР