Той е наполовина наш и наполовина на Русия. Разбира се,

...
Той е наполовина наш и наполовина на Русия. Разбира се,
Коментари Харесай

Никой Не Знае! Страшна Лична Трагедия Разкъсва Живота На Звездата От Евровизия Кристиян Костов!

Той е на половина наш и на половина на Русия. Разбира се, става дума за чудото Кристиан Костов, който плени сърцата на милиони българи в Х Фактор преди години. А по-късно провокира и възторг на Евровизия.

Кристиан Костов разкри истината за гаджетата си и коренната си смяна във визията

Макар че доста ученички припадат по него и се чудят къде да го причакат, с цел да му дадат телефонния си номер, сладурът признава, че не му е до обич. Няма си гадже и не желае да се вършат спекулации по тематиката от медиите.

„ От две години нямам другарка до себе си. В момента не ми е до гаджета, имам прекалено много други неща на главата “, къс и сбит е Кристиан, само че споделя повече от задоволително.

Момчето показа и истината към „ фундаменталния “ въпрос, който развълнува мрежата. А точно за какво си е изрусил косата и радикално е трансформирал визията си.

„ Имам си моя причина да го направя. Доста неприятни неща ми се случиха в последно време. Изживях персонална покруса, само че няма да кажа каква е. Затова счетох, че е добре да сменя нещо в себе си. Дано всичко отшуми бързо “, надява се Костов.

В България той идва по-често на отмора, само че и с цел да поеме множеството си професионални задължения. Надява се някой ден да стане същинска международна звезда и да покори огромната сцена. Знае и се усеща горделив, че го съпоставят с огромния Филип Киркоров, само че не желае да подражава на никого, написа разкрития.ком.

„ Познаваме се с него, само че съм по-близък съм с татко му – Бедрос. Сравненията с Филип ме ласкаят. Но макар че сме близки, би трябвало да знаете, че той не стартира или бута никого ”, безапелационен е Кристиан Костов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР