Той е момчето, което беше оставено на произвола на съдбата

...
Той е момчето, което беше оставено на произвола на съдбата
Коментари Харесай

Маколи Кълкин получи своя звезда на Алеята на славата

Той е момчето, което беше оставено на произвола на ориста в обичаната празнична комедия на всички, а в петък получи признание в Холивуд.

Маколи Кълкин, звезда от класиките от 90-те „ Сам у дома “ и „ Сам у дома 2: Изгубен в Ню Йорк “ измежду доста други заглавия, получи звезда на Холивудската алея на славата през миналата седмица. Там, с цел да го поздрави, беше неговата екранна майка Катрин О'Хара.



О'Хара – която разбра, че е оставила сина си „ Кевин! “ вкъщи, до момента в който беше в аероплан за Франция за Коледа във кино лентата на Крис Кълъмбъс и Джон Хюз от 1990 година – сподели, че повода „ Сам у дома “ да е и е толкоз обичан е поради Кълкин.

„ Перфектното показване на Маколи като Кевин Макалистър е това, което ни даде това малко момче на едно неизмеримо премеждие “, сподели тя.

„ Знам, че работи много интензивно “ , продължи О'Хара, „ само че направи актьорството да наподобява като най-естественото нещо на света. “

„ Благодаря ти, че ме включи, твоята подправена майка, която те остави сама у дома не един път, а два пъти, с цел да споделим този благополучен мотив “ , приключи О'Хара.  " Толкова се гордея с теб. "

gets his star on the just in time for the holidays.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР