Той е момчето, което беше оставено на произвола на съдбата

...
Той е момчето, което беше оставено на произвола на съдбата
Коментари Харесай

Звездата на „Сам вкъщи“ Маколи Кълкин получи звезда на холивудската Алея на славата

Той е момчето, което беше оставено на произвола на ориста точно на празниците в обичаната на всички ни празнична комедия, а седмици преди тази Коледа той получи огромно самопризнание в Холивуд.

Маколи Кълкин , звезда от класиките от 90-те „ Сам у дома “ и „ Сам у дома 2 “ получи звезда на Холивудската алея на славата , оповестява CNN.



 
 Маколи Кълкин Българска телеграфна агенция

За да го поздрави там беше и неговата екранна майка - Катрин О'Хара. Заедно с Маколи бяха и неговата избраница Бренда Сонг и двамата им сина - Дакота и бебето Карсън. На церемонията участваха и братята на актоьра Рори Кълкин и Куин Кълкин, както и дъщерята на Майкъл Джексън - Парис . Покойният крал на поп музиката беше доста непосредствен приживе с Маколи Кълкин и той даже е кръстник на Парис .
 
 Маколи Кълкин Българска телеграфна агенция

Роден през 1980 година в Ню Йорк, Кълкин стартира своята театрална кариера през 1984 година, когато е на 4 години в пиесата " Бебета на Бах ". Той дебютира на екрана в драмата от 1988 година " Рокет Гибралтар ".
 
 Маколи Кълкин Българска телеграфна агенция

" Сам у дома " излиза на екран през 1990 година В него Маколи Кълкин е в ролята на Кевин Маккалистър - осемгодишно момче , което инцидентно се оказва забравено по Коледа от фамилията си, което е на коледна почивка, и е насила да пази дома си от двама нагли крадци (Джо Пеши и Даниел Стърн). Филмът му донесе номинация за Златен глобус. Но най-много му донесе доста популярност и милиони долари. Заради известността в толкоз ранна възраст, артистът имаше проблеми със пристрастяването и стартира да използва дрога, алкохол и антидепресанти.


 
 Маколи Кълкин Българска телеграфна агенция

" Сам у дома " пък стана най-голямата кино класика за Коледа и ежегедно се гледа от милиони фенове по света.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР