Той е категоричен, че Кремъл се страхува от работата му

...
Той е категоричен, че Кремъл се страхува от работата му
Коментари Харесай

Българският журналист Христо Грозев: Не знам защо Кремъл ме търси

Той е безапелационен, че Кремъл се опасява от работата му в Bellingcat

Обявеният за търсене от съветското вътрешно министерство Христо Грозев разгласи, че не не знае какви са аргументите за това и по тази причина не може да разяснява, съобщи.

Той обаче беше безапелационен, че Кремъл се опасява от работата му в Bellingcat.

В Туитър Грозев написа, че " в прочут смисъл аргументите нямат значение, тъй като в Кремъл от години са посочили, че се опасяват от работата ни и няма да се спрат пред нищо, с цел да я отстранен ".

По-рано през днешния ден съветското министерство на вътрешните работи разгласява публикация за федерално търсене на журналиста. През юли ФСБ съобщи, че Грозев е взел участие в интервенция на украинското военно разузнаване за похищение на три военни самолета от Русия.

A general comment: I have no idea on what grounds the Kremlin has put me on its " wanted list ", thus I cannot provide any comments at this time. In a way it doesn't matter - for years they've made it clear they are scared of our work and would stop at nothing to make it go away.
— Christo Grozev (@christogrozev)
Грозев отхвърля да е забъркан.

Христо Грозев взел участие в следствието на отравянето на съветския опозиционен водач Алексей Навални през август 2020 г.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР