Той е единственият, извървял дългия път от участник до победителПриключенското

...
Той е единственият, извървял дългия път от участник до победителПриключенското
Коментари Харесай

Ваня Джаферович е новият водещ на Сървайвър

Той е единственият, извървял дългия път от участник до победител

Приключенското реалите Survivor се завръща в ефира на bTV от 18 февруари. 10 известни персони се изправят против 10 воини, а новият сезон има нов правилник и нов водещ.

Без лъскави облекла, грим и прическа - единствено апетит, зной, рискови животни и невиждани по мащаба си тествания. Това чака кандидатите за купата „ Последният оживял “ и за огромната премия от 100 000 лв. в Доминикана.

Новият водещ е минал през всичко – той е единственият, извървял дългия път от участник до победител. Ваня Джаферович е новият водещ на Survivor.

„ Преживяването Survivor няма аналог. От първото ми стъпване на плажа като участник през 2014 година до момента аз пребивавам със Survivor. Независимо дали си участник, или част от екипа се заразяваш с тази болест - тя те хваща за гушата и не те пуска. И в действителност съм разчувствуван от това нещо “, споделя Ваня Джаферович.

„ Със сигурност беше дълъг пътя, в никакъв случай не съм очаквал, че ще вземам участие в Survivor, камо ли по-късно и да печеля формата, а в следствие и да получа поканата от bTV да стана водещ на цифровите епизоди през миналия сезон и в този момент - ето към този момент съм и водещ. Не единствено аз, а цялото ми семейство, ние сме семейство Survivor, тъй че в действителност е една хубава страст “, добави той.

За първи път в историята на Survivor България феновете ще изживяват приключението съвсем по едно и също време с участниците и ще имат опция да дефинират кой да продължава напред всяка седмица, както и огромния победител в края на сезона.

„ Те ще взимат най-трудните и най-важните решения в играта и ще дефинират развоя на събитията в самата игра. Това е доста значимо. Това се случва за първи път в България и за първи път в един подобен формат “, уточни водещият.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР