Той е един от най-желаните и най-коментираните мъже в момента.

...
Той е един от най-желаните и най-коментираните мъже в момента.
Коментари Харесай

Виктор Стоянов: „Най-екстремното нещо, което съм правил? Да се доверя на жена“

Той е един от най-желаните и най-коментираните мъже сега. Някои го обожават, други го намират за „ прекомерно благ “, само че едно е несъмнено – Виктор Стоянов не може да ни остави равнодушни.

В блиц изявление за канала във Vbox7.com споделя, че за първи път се допира до чувството да си същински влюбен на 15 години.

Признава, че за него не е значима възрастта, а методът, по който edna жена гледа на себе си:

„ Предпочитам дами, които знаят какво желаят, знаят по какъв начин да си го изискат и знаят по какъв начин да се държат като дами. “

Зад себе си има няколко съществени връзки, само че нито една от тях не прераства до идната сериозна стъпка – женитба или годеж. „ Може би повода съм си бил аз “, сепнато прибавя Виктор.

Като представител на зодия Овен открива в себе си огромна част от характерностите на астрологичния си знак.

С какво се занимава сега, по кое време за първи път употребява възприятията си с момиче и по какъв начин стартира кариерата си на модел – гледайте във видеото горе.
 Какво би трябвало да знаете, в случай че сте влюбени в зодия ОВЕН  Какво би трябвало да знаете, в случай че сте влюбени в зодия ОВЕН  Какво би трябвало да знаете, в случай че сте влюбени в зодия ОВЕН  Какво би трябвало да знаете, в случай че сте влюбени в зодия ОВЕН
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР