Това заяви зам.-председателят на ПГ на БСП за България Георги

...
Това заяви зам.-председателят на ПГ на БСП за България Георги
Коментари Харесай

Всички сметнали, че Рашидов е разумна кандидатура, после някои започнали с критики

Това съобщи зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски пред Българската национална телевизия.

 

Според него от " Продължаваме промяната " са постъпили неточно по-късно с рецензиите си към Българска социалистическа партия и намеците за нови болшинства.

 

" Всички споделиха: " Това е рационалното решение - няма друго ". И те, когато обсъждахме - споделиха: " Да, добре, предложете го. Ние или няма да участваме, или ще гласуваме срещу ". Всички партии - и " Продължаваме промяната ", и " Демократична България " и " Възраждане " се съгласиха на този метод, само че споделиха, че няма да го поддържат по идеологически аргументи. Това си е техен вътрешнопартиен интерес, вид " да не се изцапам! ". Хубаво, няма да се изцапате, само че не е политически правилно към българските жители по-късно да излизаш и да критикуваш и да приказваш за нови болшинства ", съобщи Свиленски.

 

По думите на Свиленски няма по какъв начин на това гласоподаване да се гледа като на нова коалиция, тъй като обединенията се образуват по политики и хрумвания. Той уточни, че общи неща има и сред Политическа партия, Демократична България И ГЕРБ - като изпращането на военна помощ за Украйна.

" Другата седмица първата коалиция, която ще видите, ще е обединението за войната - за изпращане на оръжие на Украйна. Ето това е коалиция! Не може да кажеш, че изборът на ръководител е коалиция ", добави той.

Свиленски удостовери още веднъж, че Българска социалистическа партия няма да поддържа държавно управление на ГЕРБ, на Движение за права и свободи или на " Възраждане ". 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР