Това заяви в ефира на Нова телевизия посланикът ни в

...
Това заяви в ефира на Нова телевизия посланикът ни в
Коментари Харесай

Побеляхме От Ужас! Вижте Какво Изплува За Българската Майка На Серийния Убиец От Кипър!

Това съобщи в ефира на Нова телевизия посланикът ни в Никозия Любомир Тодоров. Виктор Николаев запита Тодоров дали в действителност има 16-годишна българка на име Яница, която е изчезнала през 2018 година и сега я търсят: " Не разполагаме с такава публична информация, а съгласно Виенската спогодба ние би трябвало да получим информация, в случай че се е случило нещо с български жители.

Тук измежду общността може да се приказват разнообразни неща, само че ние не разполагаме с публична информация ", сподели той. " Не съм разговарял с майката на обвинения. Майка му в действителност е българка, само че фамилията му е разведено още преди той да навърши 12 години. Бащата е поел възпитанието на детето тогава. Според мен е по-важно къде се е построило като персона, къде е живеело и къде е възпитавано.

Майката е имала по-малко въздействие.

В следствие той става боен. когато е арестуван, той е бил настоящ капитан от кипърската войска. Вие знаете, че хората от такива институции се ревизират по-задълбочено ", добави посланикът ни в Никозия.

" Това се случва за първи път в историята изобщо на страната - да си имат работа с подобен жесток сериен палач. Кипърското общество е доста толерантно и мултикултурно ", приключи Тодоров.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР