Това заяви съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков във връзка

...
Това заяви съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков във връзка
Коментари Харесай

Кирил Петков: Бих призовал от ГЕРБ да работят по-бързо, за да има...

Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” Кирил Петков по отношение на предлагането на водача на ГЕРБ Бойко Борисов да бъде подписано съдружно съглашение с небосвод от три години.

 

„ Към този миг не можем да приемем нищо, преди да забележим действително какво оферират. Но би трябвало да го предложат оптимално най-бързо. Защото на 6 март ще спазим обещанието си и Николай Денков ще подаде своята оставка. Ние желаеме държавното управление да продължи и имаме вяра на Мария Габриел – тя би трябвало  да е идващият министър председател. Но това би трябвало да се случи оптимално скоро, 10 дни е прекомерно дълъг интервал ”, счита Петков.

По думите му в случай че страната се е управлявала единствено от министри, е щяла да процъфти. „ Нека не отвличаме тематиката с хитри ходове по какъв начин да се разпределят министрите. Те са доста по-малко значими от перманентната власт ”, добави политикът.

 

Петков акцентира, че диалогът за министри става вторичен, в случай че нямат явен отговор за регулаторите, Висшия правосъден съвет и службите. И разясни, че още през вчерашния ден е изпратил SMS и е звъннал на Бойко Борисов. „ И му споделих, че е време да седнем да приказваме, стига толкоз медийни изяви, цялата страна нас чака ”, сподели още съпредседателят на Политическа партия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР