Това заяви съпредседателят на Демократична България Христо ИвановГЕРБ не иска

...
Това заяви съпредседателят на Демократична България Христо ИвановГЕРБ не иска
Коментари Харесай

Христо Иванов: Няма възможност ”Демократична България” да подкрепят правителство с мандата на ГЕРБ

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов

" ГЕРБ не желае да води изчерпателен диалог и като заместители пуска Росен Плевнелиев и Соломон Паси. На това нещо няма по какъв начин да се хванем, оставяйки с най-хубаво възприятие към тях двамата ", добавя той пред " Капитал ".

 

Добре е да си даваме сметка, че разновидността да отидем на още едни избори е зареден с доста повече опасности, в сравнение с някакви решения, които да се обрисуват ", счита Иванов.

Той не чака, в случай че се стигне до още едни предварителни парламентарни избори в идващите месеци, фундаментално да се трансформират обстановката и разпределението на гласовете. " Дори и да достигнем по-високи равнища, това не значи, че фундаментално ще се промени обстановката, в която е невероятно да се образува ръководство, което да има ясна геополитическа ориентировка и ясна ориентировка по оста корупция-антикорупция ", съобщи Иванов. " По-никакъв метод не е несъмнено, че ще се промени нещо към по-добре, може единствено да дадем опция на " Възраждане " да нараства още повече ", сподели още Иванов.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР