Това заяви президентът Румен Радев след края на заседанието на

...
Това заяви президентът Румен Радев след края на заседанието на
Коментари Харесай

Извънредна Ситуация В България! Страната Ни Е Завладяна От Насилие, Брутални Убийства! Случи Се, Преди 2 Мин Президентът Румен Радев Обяви

Това съобщи президентът Румен Радев след края на съвещанието на Консултативния съвет за национална сигурност. „ България би трябвало да излезе с ясни оферти. Обединихме се, че би трябвало да има ускорено приемане на ограничения, които да разпознават всички тези области, планове, научни звена, предприятия.

От основна значимост е в качеството си на ръководители на Съвета на Европейски Съюз да покажем, че можем да изпълняваме дейно тази роля. Затова би трябвало да покажем, че планираме нашата отбранителна политика по европейски пример.

Приветствам българското държавно управление, че одобри народен проект за повишаване повишение на разноските за защита на 2% от Брутният вътрешен продукт. Този проект е доста значима основа, на който да градим нашите отбранителни качества “, сподели още Румен Радев.

„ Извън тематиката на КСНС, обсъдихме тревожното струпване на тежки престъпни закононарушения. Министерство на вътрешните работи поставя всички старания за разкриването им ”, добави той, предава Канал 3.

„ Обединихме се към позицията, че е нужна още по-голяма съгласуваност сред институциите, и рационализиране на модела за битка с престъпността, с цел да бъде обезпечена сигурността на българските жители ”, сподели в умозаключение президентът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР