Това заяви пред bTV зам.-министърът на земеделието Иван Христанов. Думите

...
Това заяви пред bTV зам.-министърът на земеделието Иван Христанов. Думите
Коментари Харесай

Христанов за сагата на ГКПП “Кап. Андреево”: Глупости! Няма таен бизнесмен. Държавата си връща контрола, ще влязат милиони в хазната

Това съобщи пред bTV зам.-министърът на земеделието Иван Христанов.

Думите му са във връзка разразилата се на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " война с фитосанитарния надзор.

Христанов съобщи, че има закани за живота му и това е наложило решението на службите да му наложат защита. Вероятно такава ще бъде предоставена на още едно лице, защото по думите на зам.-министъра " периметърът на заплашваните лица е повишен ". По думите му предизвестия са отправени към членове на министерството, изпълнителната власт и депутати. Отказа обаче да назове имената им.

" Има един мит, че страната е взела бизнеса на един безпаричен човечец. Случилото се за последните месеци демонстрира, че това няма по какъв начин да е правилно. Да, ние се опитваме да възстановим държавността на границата и напъните ни се саботират. Всеки, който се пробва, бива “помолен” да не се меси ", уточни Христанов.

от групата на Българска социалистическа партия, който посети Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кап. Андреево " в петък “Капитан Андреево”, дружно с шефа на земеделската комисия Пламен Абровски и представители на " Продължаваме промяната " уточни, че е мит, че страната си е върнала контрола, тъй като и преди, и в този момент, контролът се е осъществявал от БАБХ, в това число и контролът на въпросната компания.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР