Това заяви пред bTV журналистът Илхан Андай, след като стана

...
Това заяви пред bTV журналистът Илхан Андай, след като стана
Коментари Харесай

Журналист за Хасан Азис: Не е важно папата да те погали, а Ахмед Доган

Това съобщи пред bTV журналистът Илхан Андай, откакто стана ясно, че дългогодишният кмет на Кърджали Хасан Азис няма да бъде повдигнат за нов мандат. 

 

Градът се счита за бастион на Движение за права и свободи. Хасан Азис бе закрепостен на поста си в продължение на пет мандата.

 

“Ако Хасан Азис желае да има политическо бъдеще след този ход на Доган, той би трябвало да разчита на 58% поддръжка на първи тур за новия претендент Ерол Мюмюн. Самият той не би постигнал подобен резултат, само че в случай че Хазан Азис работи на тези избори доста повече, в сравнение с за себе си на предходните, това може да се реализира. Другият огромен проблем е, че човек не носи две огромни дини по една мишница. Той е зам.-председател на Движение за права и свободи, кмет на бастиона и учител “, добави журналистът.

 

По думите му на последните няколко избори Движение за права и свободи губи позициите си в Кърджали, до момента в който в селата съвсем 100% от популацията гласоподава за придвижването.

 

“Ако Движение за права и свободи не завоюва на първи тур, на втори по всяка възможност недепесарят ще завоюва ”, предвижда Андай.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР