Това за мен е някакъв шок, аз просто не знам

...
Това за мен е някакъв шок, аз просто не знам
Коментари Харесай

Хрисиана, попаднала в капана с кредити за 90 бона: Това за м...

Това за мен е някакъв потрес, аз просто не знам какво се случва. Така Хрисиана Христова, която е една от жертвите на лъжливата скица на Йордан и Ралица с кражба на самоличности и изтегляне на заеми за 90 бона, разяснява обстановката, в която е попаднала пред Нова телевизия. Младата жена е от Стара Загора и е съученичка на Ралица. Двете били дружно от заран до вечер. На името на Хрисиана двойката е изтеглила 2 заема от по 5 бона. По думите на излъганата един ден приятелката й я помолила за услуга. Майката на Ралица трябвало да й изпрати пари, само че тъй като брачният партньор й Йордан щял да има достъп до тях, а тя желала да купи нещо за общото им дете, помолила парите да бъдат трансферирани по сметка на Хрисиана. Жертвата на машинация не помни приятелката й да е сканирала или снимала персоналната й карта, само че подозира, че това е повода за изтеглените заеми.

Два дни откакто участвали на кръщенето на детето на арестуваните за измамата, другите двама попарени Ивета Попова и Венко Чемишанов, другари на Йордан и Ралица от Хисаря, схващат, че имат изтеглени заеми. Двамата съпрузи се оказват пострадалите с най-вече изтеглени заеми на свое име. Те са излъгани със 7 заема за близо 80 хиляди лв.. Ивета Попова и Венко Чемишанов настояват, че измамниците планували да избягат от страната преди полицията и прокуратурата да тръгнат по следите им. Ивета Попова описа, че на свое име има четири заема за 18 бона. Те били изтеглени в границите на две седмици. Съпругът й Венко Чемишанов пък се оказал с 3 заема за малко над 60 000 лева

Йордан е с мярка " задържане под стража ", а половинката му Ралица е под домакински арест, с цел да се грижи за едногодишното им дете.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР