Това взаимодействие през 2007 г. струва на полицая работата му.

...
Това взаимодействие през 2007 г. струва на полицая работата му.
Коментари Харесай

Новият подход на Балтимор към полицейското обучение разглежда ефектите от травмата, значението на емпатията

Това взаимоотношение през 2007 година коства на служителя на реда работата му. Но с развиването на полицията други се учат от грешките му.

Полицейското ръководство в Балтимор неотдавна стартира да изисква от членовете си да завършат стратегия за прочувствена регулация, която употребява видео като инструмент за образование и ги учи на основите на науката за мозъка посредством проучване на връзката сред мисли, усеща и дейности. Това е доста надалеч от обичайното полицейско образование.

В град, чиято изправена пред усложнения полиция от дълго време се бори да завоюва публичното доверие, изключително след гибелта на Фреди Грей през 2015 година от гръбначни пострадвания, получени по време на полицейски арест, ръководителите на отдели показват своите предпочитание за мислене отвън кутията. Подходът може да стане по-разпространен, защото организациите в цялата страна отделят повече запаси за справяне с провокациите на психологичното здраве измежду чиновниците и попречване на отрицателни публични взаимоотношения.

Про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР