Това видео е заснето през изминалите дни в малкия американски

...
Това видео е заснето през изминалите дни в малкия американски
Коментари Харесай

Ето как тестваха върху американци психотронното оръжие "Син лъч" ВИДЕО

Това видео е снимано през миналите дни в дребния американски град Вефил в окръг Клермонт в щата Охайо.

Стопанинът на дома, в който е била инсталирана камерата за наблюдаване, Тим Уокър дружно със своята щерка Керълайн късно вечерта излезли на улицата, с цел да изпратят контейнера с боклука на събирателната площадка, а и да подишат чист въздух преди сън.

В един миг тъмното небе било огряно от загадъчна светлина. Мъжът с момичето в неразбиране се спрели на едно място. Както след това ще споделя Керълайн на публицистите на локалния ефирен канал Fox19, това е било доста изумително и ужасно.

Защото нощта внезапно се е трансформирала в ден, даже и единствено за няколко секунди, до момента в който траела светкавицата. Но какво е това - към момента никой не знае.

Баща ѝ прибавя, че гърмежът на светлина е приличал на гърмеж в небето, резултат от използването на някакво оръжие.

Уокър е служил в армията и знае защо става на въпрос. Но в дадения случай, споделя той, не се е чул никакъв тон, даже и най-малкият, който нормално се появява при експлоадиране на експлозиви.
При това ярката светлина била разноцветна, тя повече приличала на мощна заря, въпреки и беззвучна.


Камерата е снимала виолетови, червени и оранжеви светлини, които осветяват пространството към пътя, по който вървят колите.

Обективът ѝ обаче не е бил ориентиран към небето, а точно так се е случвало самото деяние на загадъчното събитие. И то е било пленително - блестящо на половината небе, разноцветно и... безшумно.

Полицията във Вефил удостовери, че загадъчните светлини в небето са били следени от доста поданици на градчето, някои по-късно са звънели в сектора са питали, дали полицията не знае какво е това. Там обаче не знаели.
Някои допускат, че това е гръм и мълнии, само че на открито е било доста студено, а гръмотевиците през зимата са изключителна необичайност.

Електрическата компания Duke Energy заяви на публицистите на Fox19, че тъкмо в този миг са записали проблеми с подаването на електрическа енергия. Но освен това никакви проблеми с оборудването не са били открити.

Потребителите в обществената мрежа Facebook, където са качени видеото с феномена и описа на Уокър, допуснаха, че това е дело или на извънземните, или е работа на по този начин наречения "Син лъч " - план на държавното управление на Съединени американски щати и НАСА за ръководене на съзнанието на големи маси хора.

Blue Beam може да провокира неконтролируема суматоха или, назад, еуфория. Независимите откриватели допускат, че точно "Синият лъч " е бил употребен от Вашингтон по време на встъпването в служба на Барак Обама, когато на идването в Белия дом на чернокожия президент бурно се радваха всички жители, даже тези, които са били ярки съперници на неговото избиране.

Смята се, че по това време просто "Синият лъч " е бил подложен на полеви тествания, а като цяло този план е основан за мистификацията на планетарни катаклизми, да кажем нахлуване на пришълци, пришествието на Месията и по този начин нататък.

Истинските сили на основателите на "Синия лъч " не са известни, само че неговата местна приложимост, настояват конспиролозите, е засичана по целия свят все по-често и все по-често. Сякаш господарите на света се готвят да употребяват това психотронно оръжие в планетарен мащаб.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР